18 °C

Кой влиза в новия Общински съвет?

Представители на шест политически формации ще има в новия Общински съвет в Асеновград. Като водачи на партийни листи сред тях, до момента, са и двамата основни претенденти за кметския пост - д-р Христо Грудев /ГЕРБ/ и д-р Емил Караиванов /БСП/. На мястото на този, който спечели балотажа на 30 октомври, неделя, ще влезе поредният номер в съответната листа.

За ГЕРБ това е Христина Илиева Танчева, която е под номер 14, а за БСП Атанас Христов Николов, заемащ 8 място сред червените кандидати за съветници.

Ето и поименният състав на новия местен парламент с мандат 2011 г. - 2015 г.

ГЕРБ

  1. Христо Грудев Грудев
  2. Ангел Христев Димитров
  3. Костадин Иванов Яков
  4. Петър Желязков Филипов
  5. Христина Николова Филипова
  6. Елка Петрова Ценова
  7. Георги Иванов Иванов
  8. Никола Сталев Христозов
  9. Гавраил Георгиев Бялков
  10. Иван Лазаров Чохаджиев
  11. Петя Георгиева Шопова
  12. Благовест Христов Пройчев
  13. Васил Георгиев Бураджиев

БСП

  1. Емил Викторов Караиванов
  2. Маргарита Асенова Стоилова
  3. Манол Трифонов Генов
  4. Божидар Георгиев Малинов
  5. Енко Георгиев Найденов
  6. Дамян Борисов Борисов
  7. Ванелина Георгиева Арнаудова

ДПС

  1. Мюмюн Исмаил Алиджик
  2. Денис Себахтин Мустафа
  3. Ферди Емел Кадир
  4. Орхан Хасан Каравели
  5. Емин Шукри Гуне
  6. Зафер Джемил Моллаюмер
  7. Хашим Реджеб Алимолла

СДС

  1. Светозар Борисов Шуманов
  2. Атанас Стефанов Ников
  3. Паскал Ангелов Терзиев

НДСВ

  1. Любомир Томов Наков
  2. Гинка Маркова Николова

АТАКА

   1. Емануил Крумов Иванов

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
15 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
15 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
15 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
15 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
15 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
15 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
15 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
15 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
15 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
15 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
15 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
15 май 2021
Последни новини