Български дизайнер облича Ванеса Мей

По-малко от месец остава до концерта на Ванеса Мей в София. Най-магнетичната цигуларка в света ще изнесе своето шоу пред българска публика на 3 декември (събота) в зала 1 на НДК от 20:00ч.

Последната новина около събитието, дошла буквално преди часове, е свързана с тоалета, с който красивата Ванеса ще излезе на сцената. Специално за концерта си у нас, тя пожела да бъде облечена от български дизайнер. След няколко предложения от страна на организаторите Most Of Evil Music, изпълнителката се спря на рокля на дизайнерската къща KNAPP.

Тоалетът ще бъде модерно-екстравагантен, с обшито с кристали бюстие и ефирна пола до коляното. Цветът на роклята засега ще остане като изненада за деня на концерта.

Младите дизайнери и стилисти от екипа на KNAPP са изключително развълнувани и поласкани, че звезда от величината на Ванеса Мей е избрала именно тяхната марка за представлението си в София.

"Ще вложим цялата си фантазия и умения, за да направим уникален тоалет за тази толкова талантлива и специална дама! Сериозно обмисляме да предложим на Ванеса Мей да стане рекламно лице на най-новата ни колекция", споделя дизайнерът на проекта Антония Йорданова.

Напомняме, че билети за концерта на 3 декември се продават в Билетен център НДК, в цялата мрежа на Ticketstream, магазини M-tel, Office 1 Superstore, Техномаркет, Вестникарска група България, Мултирама, Orange center, TBI Credit, Дуенде Травъл, На Тъмно, Лидия Турс, както и онлайн на ticketstream.bg

Цените на билетите са от 40 до 70 лева, като за най-запалените почитатели на звездата има VIP сектор в окрестрината на зала 1, където цената на билета е 80 лв.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини