Столичният бизнесмен от „Милионер търси съпруга”, вече избрал спътницата си

Плеймейтката заяви Златка Димитрова, че според нея столичния бизнесмен вече е избрал спътницата си
В последното коментарно студио на шоуто „Милионер търси съпруга“ плеймейтката Златка Димитрова направи изненадващо разкритие. Според брюнетката бизнесменът Христо Сираков вече е избрал своята съпруга и съвсем скоро ще я обяви. Заедно с астроложката Марияна Добранова, писателката Ина Герджикова и гримьорката Силвия Стойчева, Черната Златка обсъди кандидатките за сърцето на милионера, пишат от hotnews.bg.
Сексапилната плеймейтка и събеседничките й прецениха достойнствата на всяка от финалистките. Те единодушно разкритикуваха демонстрираните от Виктория претенции и заявиха, че с това си поведение красавицата единствено дразни. При това не само тях, но и Христо Сираков.
Четирите признаха, че според тях Виктория не притежава класата, която се опитва да демонстрира, а Мариана и Силвия изразиха учудването си, че сред финалистките не са Мариета и Елисавета. Но всички те бяха напълно единодушни около мнението си за фаворитка. Според тях не друга, а именно участничката Дарина има най-големи шансове да спечели шоуто. Златка и останалите бяха категорични, че момичето отговаря най-близо до изискванията и има реални шансове да спечели шоуто, както и сърцето на Сираков.
По време на заключителните коментари обаче, астроложката Марияна Добранова заяви, че са възможни и обрати във финала на шоуто. Тъй като тези дни слънцето навлязло в знака на Водолея, според нея предстоят неочаквани изненади.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини