Николета знае как да се държи, говорят за Вальовата булка

Каквото и да говорят за Вальовата булка Николета, едно може би е неоспоримо, момичето знае как да се държи като негова приятелка, а сега и законна съпруга
Португалските медии, които дадоха трибуна на спонтанния гняв на футболните фенове към Божинов след гафа с дузпата и самоволното й изпълнение, не скриха обаче истината,че се възхищават на съпругата на футболиста. Очевидно двойката не е незабелязана в Лисабон. Заради поведението си спрямо своя съпруг, Николета беше обявена от португалските медии за истинска съпруга. За тях не е останала тайна светкавичната защита, която съпругът й Валери Божинов получи от Николета, тогава когато му беше най-тежко.
Както стана известно, ръководството на „Спортинг” отстрани нападателя от елитния си отбор след самоволното изпълнение и пропускане на решаващата дузпа в мач за Купата на Португалия. Вестник „Рекорд” симпатизира на Николета и твърди, че тя се е „доказала като истинска съпруга, защитавайки половинката си в социалната мрежа Туитър”. Те цитират думите й: „Той знае как се рита топката по-добре от всички!“ Освен Николета и треньорът на Бенфика Жорже Жезус оправда действията на Божинов и го защити с думите: „На Спортинг липсват победите, а сега си намериха и виновник, който ще опере пешкира“.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини