Краси Радков ял бой от жена си

Любимецът на българските зрители Краси Радков често ядял бой от ревнивата си съпруга, довериха под секрет техни приятели. Станислава Ганчева станала толкова мнителна, че посягала на актьора без да се замисли дори и пред хората. Вече не било нещо необичайно, непознати да виждат как иначе симпатичната хубавица налага половинката си с юмруци.

Един от последните фрапиращи случаи станал около Нова година, когато Станислава придружила съпруга си на участие, уж за да не скучае сама вкъщи. С развитието на шоуто Краси поканил на танц симпатична млада жена. Когато видяла това, бившата тв водеща пребледняла и лицето й се изкривило в свирепа гримаса. Актьорът не забелязал, но когато след края на блуса отишъл зад кулисите, жена му връхлетяла след него и започнала да го блъска и обижда.

Ганчева била изнервена най-вече от липсата на ангажименти напоследък. Творческите неуспехи я изморявали и тя изкарвала всичко на търпеливия си съпруг. Освен това и дума не давала да се каже за дете, каквото Краси отдавна искал.

Красивата Станислава направила фиаско и през лятото, докато двамата били на морето. Тогава случайни момичета познали и поздравили известния  актьор, но това било повече от достатъчно за свадливата жена, която за пореден път атакувала с обидни реплики.

„Въобще не се залъгвайте, като я гледате каква е мъничка. Когато се ядоса, започва да мята с каквото й попадне и става страшно” – коментират близки до звездното семейство.

skandalno.net

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини