Залюлейте са в люлката на любовта и спечелете куп награди

Искате ли да се "залюлеете" от любов за Деня на влюбените? При това с безплатна снимка за спомен. Трябва само да седнете в специалната "Люлка на влюбените", ситуирана в партера на мол "Галерия Пловдив" на 11 и 12 февруари. От 12 до 19 часа през уикенда може да се полюлейте с любимата или любимия и да изразите на воля емоциите си. Професионален фотограф ще запечата безплатно вашето изживяване върху снимка-картичка, която ще получите от сайта и фейсбук страницата на търговския център. Снимката ще бъде включена във фотоконкурса за "Най-романтична двойка на люлката на влюбените". Жури ще оцени най-романтичните, артистични, забавни и палави визии и ще връчи 3 награди. Освен голямата награда - уикенд за двама в бутиков хотел, влюбените ще могат да спечелят и фотосесия в професионално фотостудио в Пловдив, билети за 5D кино и бутилка вино.

Победилите двойки ще бъдат обявени в Деня на влюбените 14 февруари /18 ч./ в източния атриум на мол-а.

Освен че ще могат да се фотографират с половинката си, посетителите ще имат възможността и сами да сътворят валентинка. Вместо да купуват традиционни универсални сувенири, те ще могат да създадат със собствените си ръце уникално творение за човека, пленил сърцето им. За целта в коридора на партера ще бъдат разположени работни маси, където всеки желаещ ще получи глинена фигурка без да плаща и една стотинка. Именно в нейното оцветяване и изрисуване ще проличи индивидуалното любовно послание. При нужда от професионален съвет насреща ще има керамик-десинатор.

Купонът в "Галерия Пловдив" включва и дегустации на вино, както и възможност да се купи гроздов еликсир от най-добрите изби на изключително атрактивни цени.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини