Ясновидката Николета: Катастрофално земетресение ще удари в Пловдивско!

Снимка: Facebook

След страшните наводнения догодина България ще бъде разлюляна от катастрофално земетресение, по-лошо от това в Стражица. Това предрече ясновидката Николета Йорданова. За беда, според виденията й, най-засегнатият район ще бъде Пловдивският.

Николета Йорданова успя да предскаже потопа в село Бисер. В предаването "Горещо" на Венета Райкова тя категорично обяви, че през февруари ще има природни бедствия с жертви като изрично подчерта, че става въпрос за наводнения. "Не само в "Горещо", а и в още 2 интервюта го казах. По една телевизия, където ме снимаха на запис през януари, не излъчиха интервюто, защото не било достоверно и не искали да тревожат зрителите излишно", споделя Николета.

Преди водното бедствие в Харманлийско тя твърди, че всяка вечер сънувала кошмари. "Следващите седмици също ще бъдат изключително тежки. Лошото време ще продължи дори през лятото", категорична е гадателката.

Николета Йорданова, която е родом от Червен бряг, нашумя с участието си в предаването на bTV "Ясновидци". В него тя доказа със силата на своите способности точността на прогнозите си и умението да помага на хората.

Преди около 2 г. в интервю за bTV на въпроса до колко време ще приключи икономическата криза Николета отговори: "Ще има, ще се мотае, половин – една година най-малко. Всичко е умишлено направено".



Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини