Андрей Слабаков, режисьор: Да обявим война на Холандия

Нищо хубаво не мога да кажа за Холандия. Освен че имаха изключителни художници едно време. Вече от доста време нямат нищо освен наркоканали и легална проституция. Освен да продават дрога, тази държава няма никакви други качества. Така че не може точно Холандия да ни обяснява и да ни чете морал, при положение че това е някакъв вид наркодържава. В Амстердам можеш да си купиш всичко, което още не е излязло дори на пазара.

Съветвам холандците да си гледат техните канали и добре да си помислят защо поощряват наркоманията в световен мащаб. Това са най-големите разпространители на дрога в цяла Европа. И отгоре на всичко това е държавата, която развива най-добре от целия ЕС черния пазар на човешки органи. Дори до там са стигнали!

Изключително съжалявам, че държава, в която е имало толкова велики художници, се е превърнала в някаква средна класа със закърнял мозък. Ти легализираш проституцията, за да можеш да вземеш от тях едни кинти. Затова и узаконяваш дрогата. А не защото си много свободомислещ! Така че те да ни обясняват колко ние пием – това си е чисто лицемерие. Не разбирам от позицията на какъв морален съдник ще ни говорят колко кофти сме ние и колко готини са те?!

Да, правилно е всяка държава да си защитава пазара на труда. Защото те много добре знаят, че ние отидем ли там, ще бъдем много по-кадърни и много по-амбициозни от тях. Защото българинът само в България не работи. Аз разбирам защо се страхуват, че ще излезем на пазара им. Европейците са ужасени, че ние ще отидем и ще им вземем хляба. Затова и не ни пускат в Шенген, защото сме много по-образовани.

Помислете! С какво могат да се похвалят холандците? Достатъчно е да се погледнат холандските домати и холандските краставици, за да разбереш колко некадърни са те. Това е държава, която освен да разпространява дрога, другото в което я бива, е да произвежда лалета. Явно това, по което те си падат, са растенията. Ако някой се опита да изяде холандски домат, без да го повърне, това ще е първият в света. Те са все едно излети от пластмаса и имат същия вкус.

В Холандия са царе да произвеждат неща, които не стават за ядене. И ако нямаха квоти за ЕС, никой нормален човек нямаше да купува от тяхната продукция. Това е една нещастна държава с наркоканали.

Истината е, че никоя държава в Западна Европа не харесва страните от Източна. Просто преди 1989 година това са едни държави с много здраво образование. Тогава човек, който е завършил 11-и клас при нас, можеше да отиде там и да преподава в университетите. В Западна Европа беше сбъркано образованието, както е сега при нас. Те затова и толкова много натискаха за реформа в образованието, за да се превърнем в слугини и обслужващ персонал. В техните представи те са аристократи и баровци и според тях най–добре е ние да им прислужваме. Това е тенденция от 150 години насам. Затова и ни искат необразовани и прости, за да им мием чиниите и да чистим кенефите им.

Ние би трябвало да покажем някаква позиция срещу това постоянно насъскване срещу България. Може би единственото, от което ще има полза, е да обявим война на Холандия. Ще я превземем за два дни и без да имаме армия, защото техните войници ще бъдат надрусани и ще носят букети с лалета вместо оръжия.

Източник: Vseki den

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини