Фенове на "Ботев" събират пари за лечението на Мишо Кашидов

Фенове на "Ботев" - Пловдив се включват в благородна кауза. Следващият месец те ще организират футболен турнир, средствата от който ще отидат за лечението на Михаил Кашидов от Асеновград. 5-годишното дете страда от церебрална парализа. Благодарение на редица благотворителни прояви от страна на негови съграждани и на различни институции и организации, Мишо мина втори курс от своето лечение в Израел. Според лекарите обаче необходими са минимум 3 такива курса. Средствата, които превържениците на "Ботев" ще съберат от провеждането на турнира, ще бъдат дарени на семейството на Мишо, за да продължи то неговото лечение. 

През юни  2012 г., детето трябва да замине отново за Израел като сумата, която трябва да се заплати, е 10 221 евро. Половината от парите вече са налични след провеждане на няколко благотворителни търга и благодарение на големите сърца на асеновградчани, приели каузата за излекуването на Мишо присърце.

Футболният турнир ще се проведе на 10 и 11 март на терена на комплекс "Hattrick" край Асеновград. Таксата за участие е 50 лв. на отбор /5+1/, а наградният фонд е 200 лв. за първото място и 100 лв. за второто.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини