В Пловдив вече ходят по вода

Пловдивчани и гостите на града, които искат да се позабавляват по нестандартен начин, вече могат да ходят, бягат, скачат и се търкалят върху… вода. При това без да потънат или да се намокрят. Един от най-забавните атракциони не само за малки, а и "големи" деца - BRINC BOLL стартира преди дни в мол "Галерия". Басейнът с огромните водни топки-балони е ситуиран зад стената за катерене.

BRINC BOLL-топките са с диаметър 150 и 190 см и са изработени от еластичен, устойчив на спукване материал с въздухо и водонепропусклив цип. Принципът е прост – желаещият влиза в тях, напълват се с въздух, ципът се затваря и забавлението започва.

Можете да бягате, да вървите, да подскачате, да се търкаляте или да си полегнете и да се носите по водата.

При BRINC BOLL се изгарят много калории – това е вид аеробно натоварване и може да измори повече от фитнес. Всъщност балансирането в топката върху водата натоварва всички мускули и е забавният начин за стягане на тялото, а и за отслабване. Не се учудвайте ако намалите теглото си при редовно занимание във водното съоръжение, разказва Добромир Хилендаров, организатор по атракциона.

Цената на билетчето за 6 мин. от водното удоволствие е 5 лева.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини