"Мис България 2012" няма да е нагласена!

Риалити форматът „Пътят към короната", който ще излъчи "Мис България 2012", не допуска нагласени неща, заяви в първото коментарно студио на предаването тази събота международният букер Тихомир Белегански.

Той сподели, че за разлика от други години, когато момичетата са се подготвяли само 5 дни, а след това единствено се е излъчвала финалната вечер, то сега концепцията на "Мис България" под формата на риалити шоу, което проследява тяхната подготовка и им поставя задачи, в които да разкрият най-добре своите качества, е съвсем друга.

Всичко се записва - от първите кастинги до гала вечерта, заяви и продуцентът на предаването Виолета Сечкова. Именно, за да може да се покажат повече етапи от напреварата за короната тази година, риалитито ще се излъчва в продължение на два месеца до големия финал на 29 април, допълни Сечкова.

Шоуто стартира с коментарно студио тази събота, навръх 3 март, а през следващите два месеца всяка седмица ще бъдат излъчвани по два епизода - във вторник и четвъртък, а съботите ще бъдат посветени на коментарните студия. Часът на излъчване на риалити епизодите и коментарните студия е от 20:45 ч.

В първи и втори епизод, които ще се излъчат този вторник и четвъртък, зрителите ще видят кадри от първите кастинги за "Мис България 2012".

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини