Надежда Нейнски: Платила съм висока цена за това, което съм

„Не е вярно нито, че съм бременна, нито, че съм болна", обяви Надежда Нейнски в откровено интервю за Би Ти Ви.

„Инвестирам надежди и сили в политиката, това е", така бившият външен министър развенча слуховете напоследък, според които била бременна След като тя отрече това, се появи пък слухът, че е болна от анемия. И този слух обаче, бе отречен лично от нея. Добре съм, живея с клюките за себе си вече 20 години и те не ми правят впечатление", добави още тя.

Във връзка с горещата политическа тема за бонусите Нейнски заяви, че тя самата никога не е получавала и раздавала бонуси.

„В Европарламента няма бонуси, но там всичко е ясно регламентирано. Всеки евродепутат взема заплата и командировъчни - дневни, нощувки, знаят се таваните. Няма игра при парите за екип, защото ние определяме заплатите на всеки според работата му и те се плащат директно от парламента, а не от мен", обясни ексминистъра, цитирана от в. "24 часа".

На въпроса как оцелява толкова години в политиката наред с мъжете, Нейнски каза, че една жена не трябва да е по-силна от мъжете за да оцелее.

„Платила съм висока цена за това, което съм се питала да направя. Цената е здраве, личен живот, семейство. Но не се оплаквам. Ако се отдадеш на професията, няма как да не ощетиш личния си живот".

Казва, че като всяка нормална обича да ходи на пазар, но с годините го прави все по-рядко.
"С годините почнах по-малко да го правя поради липса на време, но и защото с възрастта ценните неща стават различни. Това е съзряването", обясни тя и разказа как срещнала в чужбина големия актьор Дъстин Хофман по тениска и дънки.

„Важно е да си автентичен. Дори бръчките са част от света на всеки човек и аз си ги харесвам", каза евродепутатката.

hotnews

Източник: hotnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини