Футболен турнир в Асеновград, фенове събират пари за лечението на дете

Футболен турнир на малки вратички ще се проведе този уикенд в Асеновград. Спортната проява, организирана от феновете на "Ботев" – Пловдив, е по повод на 100-годишнината от създаването на футболния клуб. Чрез турнира феновете се включват в благородна кауза – събраните средства ще отидат за лечението на Михаил Кашидов от Асеновград. 5-годишното дете страда от церебрална парализа. Благодарение на редица благотворителни прояви Мишо мина втори курс лечение в Израел. Според лекарите обаче необходими са минимум 3 такива курса. Средствата, които превържениците на "Ботев" ще съберат от провеждането на турнира, ще бъдат дарени на семейство Кашидови, за да продължат лечението. 

През юни детето трябва да замине отново за Израел като сумата, която трябва да се заплати, е 10 221 евро. Половината от парите вече са налични след провеждане на няколко благотворителни търга и благодарение на големите сърца на асеновградчани, приели каузата за излекуването на Михаил присърце. 

Футболните срещи на 10 и 11 март ще се играят на терена на "Hattrick" и "Арена". До момента са записани 28 отбора. 

Ако вие искате да се включите към хората, помогащи за лечението на Михаил Кашидов, можете да го направите със SMS с текст DMS MISHO на номер 17 777 (1,20 лв с ДДС) или по дарителска сметка в Прокредитбанк, IBAN BG25 PRCB 9230 1032 0907 11 / в лева/, Михаил Иванов Кашидов.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини