23 свободни работни места в Асеновград, ПУ търси машинописка

23 свободни работни места има в обявени в Бюрото по труда в Асеновград. Най-много от тях - 9, са за машинни оператори – шиене на облекла /до 2 г. опит/.

По 2 места са обявени за застрахователни агенти, за водачи на селскостопански машини и за обслужващи бензиностанция.

По 1 свободно място има за администратор в хотел владеещ турски и/или английски и компютърна грамотност, гладач ютия, контрольор по качеството, машинен оператор – шиене, работник в промишленото производство, тютюнопроизводител, оператор на парни и водогрейни съоръжения и отчетник счетоводство. Всички обявени позиции са с първоначален временен трудов договор. Срокът му варира от 1 до 12 месеца. Посочени възнаграждения обаче има само за хотелския администратор - 410 лв. и за обслужващите бензиностанция - 350 лв. И двете длъжности са на 12-часов работен ден. Останалите, за които не са обявени заплати, са за 8 часа труд дневно или за такъв без фиксирани часове. 

Към момента работа предлага и Пловдивският университет "Паисий Хилендарски". Висшето учебно заведение търси машинописка. Подходящата кандидатка трябва да има минимум средно образование, да владее машинопис, да има компютърна грамоност, да умее да работи в екип, както и да владее отлично книжовния български език и административния стил на документация. Възрастово ограничения няма, но професионалният опит ще се счита за предимство, съобщават от ВУЗ-а. Решилите да се пробват трябва да представят заявление за участие, CV, диплома за завършено образование, а също различни други сертификати, удостоверения и препоръки, ако разполагат с тях. Срокът за подаване на документите е 4 май  в Отдел "Човешки ресурси", в Ректората, каб. 115.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини