Аксел Роуз помисли и отсече: Шоуто в България поне 3 ч.

Пистолет с рози №1 ще зарадва хилядите си български фенове със специален тричасов сет, съобщиха от Болкън Ентъртейнмънт.

Първоначално от щаба на Axl Rose заявили двучасово шоу, но преди дни ексцентрикът с уникалния глас уведомил местния си промоутър, че вместо обичайната си програма Guns N`Roses възнамеряват да направят на Националния стадион в България специален сет, който вероятно ще надхвърли 3 часа.

Дългоочакваният рок уикенд Sofia Rocks е на 7-ми и 8-ми юли. Пред българската публика ще забият 12 от най-страхотните рок банди. Вратите на стадиона ще бъдат отворени още от 12.30 ч., за да могат всички фенове спокойно да заемат местата си преди началото на концертите. Фестивалната програма и в двата дни започва още в 14.30 ч. - повечето от групите ще направят сетове от над един час, а хедлайнерите  - пълни концертни програми.

7 ЮЛИ

GODSMACK                22 ч. - ... – отворен финал

TRIVIUM                    20.15 ч. – 21.30 ч.

CLAWFINGER              18.45 ч. – 19.45 ч.

HEAVEN SHALL BURN    17.30 ч. – 18.15 ч.

SCAR SYMMETRY        16.15 ч. – 17 ч.

SWEET SAVAGE           15 ч. – 15.45 ч.

8 ЮЛИ

GUNS N`ROSES           22.30 ч. - ... – отворен финал

IGGY & THE STOOGES  21 ч. – 22 ч.

KAISER CHIEFS           19.30 ч. – 20.30 ч.

WITHIN TEMPTATION   18 ч. – 19 ч.

UGLY KID JOE             16.30 ч. – 17.30 ч.

LOU GRAMM               15 ч. – 16 ч.

12-те групи ще се настанят в специално изградено за тях градче в Борисовата градина, което ще надмине по мащаби всички съоръжения, строени до момента в зоната зад сцената на "Васил Левски". Рок величията ще се настанят в над 50 шатри. Над 300 души ще бъдат ангажирани с продукцията, като 85 от тях пристигат заедно с GNR и ще бъдат изцяло заети с продукцията на групата.

За Аксел Роуз, който през февруари т.г. навърши 50 г., едно от най-важните неща е да излезе на сцената в перфектна форма. Ето защо до самия момент той винаги тренира в специална мобилна фитнес зала. върху масата в гримьорната му ще 12 червени и 12 бели рози. Сред поръчаните от него питиета са шампанско, бира, енергийни напитки и витаминизирана минерална вода. Артистът щенаблегне сериозно и на свежите плодове и зеленчуци, фреш от моркови и целина, много лайм, плата с колбаси и сирена за сандвичи. Зад сцената ще има и пиано, на което рок легендата ще може да свири и композира в часовете преди излизането си на сцена.

Входът в зоната на фестивала ще става с билет + специална гривна, която ще валидира и достъпа на втория ден. Билетите и гривните трябва да се пазят за всяко следващо влизане в стадиона, както и за удостоверяване на достъпа до различните ценови зони.

Билетите на цени от 60 до 120 лв. за двата дни на събитието са в продажба от февруари в мрежата на "Eventim". Могат да бъдат намерени и в "Техномаркет", "Германос" и "Пикадили".

Билети:

60 лв. - седящи III зона (seated III category)
70 лв. - седящи II зона (seated II category)
90 лева - терен (standing regular)
100 лв. - седящи I зона (seated I category)
120 лв. - пред сцена (standing Front of stage)

Децата до 10-годишна възраст ще имат свободен достъп до фестивала, но само с придружител над 18 г. Децата над 10 години влизат с билет и придружител над 18 г. Декларация за придружител може да се попълни предварително и да се носи на място за по-бърз достъп до стадиона. Тя може да бъде намерена ТУК.

За феновете с ограничени физически възможности ще има специална рампа. Достъпът до рампата трябва да се заяви предварително на телефоните посочени в сайта на Болкън Ентъртейнмънт.

Фен и приятел - Донатела Версаче.
Да гледаш на живо Axl Rose си беше и продължава да е незабравимо изживяване .
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини