Иван отказва да влезе във VIP Brother с Ирина, иска €800 000

Тв водещият Иван заяви, че би влязъл в предстоящия сезон на VIP Brother, ако продуцентите му платят 800 000 евро. Той обаче не е готов да влезе в Къщата заедно с жената до него Ирина Сарачинова - вече с върнато моминско име Тенчева.
Продуцентите обещават новият сезон на риалитито VIP Brother да удари в земята всички предишни издания, като съберат на едно място някои от най-известните и скандални личности у нас. За целта Нико Тупарев и компания били поканили за участие една от най-одумваните и хулени през последните месеци двойки у нас –  Иван и Ирина. Продуцентът разчитал, че те няма да му откажат да се включат в проект на Нова тв. В противен случай предаванията "Станция нова" и "Почивна станция" можели да останат без ефир.

"Никога, за нищо на света не бих влязъл с Ирина в къщата", сподели пред "Блясък" водещият. И въпреки че Иван отрече, че ще се появи с "най-добрата майка" в риалитито, все пак си остави отворена вратичка, допълвайки: "За 700-800 хил. евро бих влязъл дори с тризначките в Къщата на VIP Brother."

Самата Ирина не желае да се изкарва на показ личният й живот. Според слухове двамата отказват да влязат заедно в Къщата, защото ги е страх, че 24-часовото следене може да разбие наложения образ, че имат щастлива връзка.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини