Гергана иска да е Слънчево момиче, нека й помогнем

25-годишна асеновградчанка има реалната възможност да стане "Слънчево момиче". Гергана Профирова влезе във финалните 10 в конкурса за момиче, което ще представя прогнозата за времето по tv7.

Към момента красавицата заема 7-мо място във временното класиране, но това може лесно да се промени, стига да отидете ТУК и да гласувате за нея. Водачка е Ирина Димитрова от Варна с 592 гласа, следвана от бургазлийката Анелия Крумова - 445 гласа. Нашето момиче е събрало одобрението една на 67 души, но има и претендентки получили дори под 50 гласа. Така че нищо не е загубено. Борбата тепърва предстои и всички ние можем да помогнем на чаровната станимаклийка да осъществи тази своя мечта.

Гергана Профирова е студентка, завършва дентална медицина. Споделя, че обича екстремните изживявания – харесва й да кара джет, летяла е с парапланер, а поредното й желание е да скочи с бънджи.

Конкурсът "Слънчево момиче" започна с регистрация на 561 момичета. От тях избрани по документи бяха около 150  Сред голяма конкуренция, журито, чийто най-респектиращ член е не кой да е, а легендарният Минчо Празников, успя да избере 10 момичета. Те ще бъдат част от морския тур на сутрешния блок "Горещо лято". В рамките на 3 седмици ще се появят на морския бряг, ще се сблъскат с нови предизвикателства и задачи, като развиват качествата си и усвояват тънкостите на професията телевизионен водещ. Всяко момиче ще има възможност да покаже своите умения и да спечели сърцата на зрителите.

Една от тях е и Гергана Профирова от Асеновград. Ще стане ли тя Слънчево момиче, ще разберем скоро, но ние със сигурност можем да й помогнем това да стане реалност като гласуваме за нея. 

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини