Ще докажем ли, че благотворителността не е еднократен акт? Лучия има нужда от нашата помощ!

Асеновградчанка се нуждае от подкрепа и финансова помощ в най-трудния и изпълнен с болка и мъка период от нейния живот. Решихме да не преразказваме историята на Лучия Шаранкова, а да ви цитираме собствения й разказ за драмата, която изживява:

"Благодаря на всички, които искат да ме подкрепят в този тежък за мен и семейството ми момент. В момента се обсъжда нуждата и възможна ли е евентуална втора операция в София, която обаче крие своите огромни рискове и не знаем дали лекарите ще я одобрят... Споменаха ни, че само консумативите грубо щели да са около 1000 лв., без да са ясни още средствата за възстановяване. Сега ми предстои нов курс химиотерапия, за нея обаче ще са ми нужни препарати и добавки, които подсилват организма и намаляват лошия ефект върху него. Също така ежедневно приемам лекарства, благодарение на които успявам да се храня, а те не се заплащат от касата. Периодично ми правят изследвания, консумативите за които (като контр. в-ва и т.н.) отново всеки пациент сам си ги поема. Диагнозата ми е рак на панкреаса...След направената ми операция през месец декември и последващ 5-месечен курс на химиотерапия е останало злокачествено образувание около вена кава до главата на панкреаса, прорастващо към дуоденума. Това е..."

Скъпи асеновградчани, нека се опитаме да помогнем на нашата изстрадала съгражданка. Благодарение на общите ни усилия, 5-годишният Михаил Кашидов успя да замине на поредния курс от лечението му в Израел, за което всички се радваме от сърце. Доказахме го, че можем тогава, да го направим и сега - да докажем, че благотворителността не е еднократен акт, а неперкъснати усилия да сме в полза на нуждаещите се, сред които утре може да е всеки един от нас.

Тези, които имат възможност и желание да помогнат за лечението на Лучия, могат да го направят по банкова сметка:
IBAN:BG05 CECB 9790 1091 5635 00, ЦКБ - клон Асеновград, Лучия Георгиева Шаранкова

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини