18 отбора ще се борят за призовото място в ГФЛ - Асеновград

"Херес" е поредният тим заплатил такса за участие в Градска футболна лига - Асеновград. С това бройката на отборите, желаещи да се състезават в първия сезон, вече са 18. Това автоматично променя схемата за провеждане на надпреварата, поради факта, че са необходими 17 седмици /минимум/ за провеждане на надпреварата в една група. Използваемите седмици до началото на зимата обаче са 15. Ето защо тимовете ще бъдат разделени в две групи по 9 отбора - група АЛФА и група БЕТА. Всичко това ще бъде обсъдено и съгласувано с участниците по време на днешния  жребий, който ще започне в 19.30ч на игрището. Организаторите съветват отборите да изпратят представител, който ще може да изрази позицията на своя клуб.

Освен "Херес" са се записали още: "Брадърс", "Олимпик", "Шипка", "Станимахос", "Galaxy", "Old boys", "Sin less", "Амарант", "Анонимните", "Вулкан", "Двигателите", "Дъждовните", "Картела", "Мираж", "Мосад", "Сигнал" и "Спатрак".

За днес - 18 август, е предвидена демонстративна среща между един от най-добрите отбори в ГФЛ - Пловдив "Колеж Омега" и един от основните претенденти за спечелването на първото издание на ГФЛ - Асеновград "Sin less". Срещата е насрочена за 20 ч. Жребият за предстоящия сезон ще се тегли преди нейното начало.

Надпреварата стартира на 20 август.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини