Можем ли заедно да спасим един малък човешки живот?

Малкият Жоро Лазаров е внук на легендария треньор от школата на "Ботев" Пловдив Георги Лазаров. Само преди половин година лекари установяват, че 11-годишният малчуган страда от тежката диагноза Hydrocephaluis internus occlusivus (Тумор на мозъка). Оттогава състоянието му се влошава даже и след направените процедури по химиотерапия.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ отправят днес родителите на малчугана към всички добри хора. Можем ли да събудим в нас желанието да помогнем на това малко момче, което има нужда от лечение. Всички ние трябва да вярваме и да дадем, това което можем. Парите за лечението са непосилни на близките, а надежда има и сега е времето, в което не трябва да се пропилява всеки ден, който може да е от полза на Жоро. Те вярват, че спасение има! Ние приканваме всички медии в Пловдив и региона, както и хората да се включат в тази кауза СЕГА, утре може да е късно.

Трябва да се осъществи спешна операция в чужбина. Средставата по набирателната сметка ще отидат изцяло за неговото лечение, което възлиза на 50 000 евро.

Набирателна сметка - Георги Ангелов Лазаров

СИБАНК ЕАД - BG32BUIB 9888 1032 9261 00

Телефон за контакт: 0878 154909

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини