Звезди огласят Асеновград в подкрепа на Роси Пейчева

Част от най-големите звезди на родната фолк и попфолк сцена се обединяват в подкрепа на Роси Пейчева. Те ще помогнат за бъдещото лечение на народната певица с голям концерт, който ще се състои на 10 септември на стадиона в Асеновград. На сцената ще се качат Глория, Ивана, Преслава, Галена, оркестрите Канарите, Орфей, Пловдив и Щуро маке, Константин, Цветелина Янева и много други.

Росица Пейчева е с вродено заболяване "дисплазия на тазобедрената става", което преди около 2 г. се обостря и оттогава състоянието й прогресивно се влошава. Многобройните консултации са категорични, че операцията е неизбежна и така тя е насрочена за 14 септември в Германия. Стойността й е над 20 000 евро, а с последващото лечение и възстановяване сумата е още по-голяма. Нещо, което определено е непосилно за нейното семейство.

Припомняме, че от началото на месеца вече има активиран дарителски DMS номер в помощ на Роси. Освен като самостоятелен изпълнител и певица във Виевската група, Росица Пейчева известна и с това, че е учителка на Талант №1 на България за 2012 г. - асеновградския славей Кристина Арабаджиева.

Ако желаете да помогнете, можете да го направите по следните два начина:

- чрез дарителска сметка с дарение в Обединена Българска Банка АД, по банкова сметка BG45UBBS80021080453930, банков код UBBSBGSF, на името на Росица Димитрова Пейчева.

-  чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS ROSI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel на територията на България). Подробности за дарителските смс-и чрез DMS номер можете да научите ТУК.

Певицата не губи надежда, че всички нейни приятели и почитатели ще я подкрепят в този труден момент. Тя вярва, че с помощта на всички нас, ще преодолее този преломен момент в живота и след периода на лечение и възстановяване, отново ще бъде сред своите почитатели. Убедени в това са и нейните колеги, които след двайсетина дни ще извисят гласове на асеновградския стадион. 100% от приходите от билети ще отидат за лечението на Роси.

Началото на концерта е в 19 ч.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини