16 °C

Звезди огласят Асеновград в подкрепа на Роси Пейчева

Част от най-големите звезди на родната фолк и попфолк сцена се обединяват в подкрепа на Роси Пейчева. Те ще помогнат за бъдещото лечение на народната певица с голям концерт, който ще се състои на 10 септември на стадиона в Асеновград. На сцената ще се качат Глория, Ивана, Преслава, Галена, оркестрите Канарите, Орфей, Пловдив и Щуро маке, Константин, Цветелина Янева и много други.

Росица Пейчева е с вродено заболяване "дисплазия на тазобедрената става", което преди около 2 г. се обостря и оттогава състоянието й прогресивно се влошава. Многобройните консултации са категорични, че операцията е неизбежна и така тя е насрочена за 14 септември в Германия. Стойността й е над 20 000 евро, а с последващото лечение и възстановяване сумата е още по-голяма. Нещо, което определено е непосилно за нейното семейство.

Припомняме, че от началото на месеца вече има активиран дарителски DMS номер в помощ на Роси. Освен като самостоятелен изпълнител и певица във Виевската група, Росица Пейчева известна и с това, че е учителка на Талант №1 на България за 2012 г. - асеновградския славей Кристина Арабаджиева.

Ако желаете да помогнете, можете да го направите по следните два начина:

- чрез дарителска сметка с дарение в Обединена Българска Банка АД, по банкова сметка BG45UBBS80021080453930, банков код UBBSBGSF, на името на Росица Димитрова Пейчева.

-  чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS ROSI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel на територията на България). Подробности за дарителските смс-и чрез DMS номер можете да научите ТУК.

Певицата не губи надежда, че всички нейни приятели и почитатели ще я подкрепят в този труден момент. Тя вярва, че с помощта на всички нас, ще преодолее този преломен момент в живота и след периода на лечение и възстановяване, отново ще бъде сред своите почитатели. Убедени в това са и нейните колеги, които след двайсетина дни ще извисят гласове на асеновградския стадион. 100% от приходите от билети ще отидат за лечението на Роси.

Началото на концерта е в 19 ч.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
03 мар 2021
Последни новини