Ето защо семейният секс е най-хубав

Да си го кажем направо – съпружеският секс има доста лоша слава. Повечето хора считат, че семейното правене на любов е скучно, монотонно и разреждащо се с времето, упражнение, но не е точно така! Забравете за клишетата - сексът в семейната спалня също си има своите предимства и те не са никак малко. Прочете този списък от причини, с които семейният секс превъзхожда в пъти случайния секс, та дори и сексът с нов, романтичен партньор.

1. Сутрешният секс е възможен

Сутрешният секс е възможен само, ако споделяте едно легло с половинката си! Може да се наложи да настроите алармата на будилника малко по-рано, но ще си заслужава.

2. Не се налага да изглеждате перфектно

Съпругът ви ви е виждал, когато сте изтощена след работа, когато сте без капка грим на лицето, когато излизате от банята и все още ви обича. Сексът без стреса от това дали изглеждаме перфектно, е много по-освободен и по-страстен.

3. Можете да инициирате ласките

Една жена, която инициира секс със случаен мъж в бара изглежда евтино, но ако инициира секс с мъжа си – всичко е в реда на нещата.

4. Можете да го играете шефка

Със съпруга си можете да крещите от удоволствие, да бъдете властна диктаторка или груба прелъстителка, без да ви е страх, че той ще ви отхвърли или ще ви помисли за неуравновесена сексманиачка.

5. Можете да експериментирате

Една жена може спокойно да сподели и най-щурите си сексуални желания със своя постоянен партньор без да се притеснява, че е твърде откровена и че ще го уплаши до смърт.

6. Мръсните думи не са табу

Със съпруга си се познавате толкова добре, че няма да се чувствате нелепо, ако решите да му кажете някои мръсни думички докато правите любов.

7. Можете да си позволите бърз секс

Можете да правите бърз секс по всяко време на денонощието и никой няма да остане обиден или неудовлетворен.

8. Не рискувате да хванете срамна болест

Ако живеете в моногамно любовно гнездо, този изнервящ риск отпада напълно.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини