Весела Лечева живее с любовник и съпруг в един дом

От три месеца Весела Лечева не крие любовната си връзка с по-млад от нея бизнесмен на име Тихомир. Той е на 40 години и се занимава със строителен бизнес. Весела Лечева се запознала с него покрай брат си, който движи делата на Манол Велев.

Високият и мускулест интимен приятел на бившата депутатка от БСП се е нанесъл за постоянно в дома й, който преди повече от 10 години тя построи заедно с мъжа си Манол Велев. Някогашният съветник на бившия президент Георги Първанов продължава да обитава имението и да дели къщата с новия мъж до жена си, но тъй като мозъкът му не функционира, не осъзнава какво се случва, твърди в. Всеки ден, позовавайки се на съседи.

Огромната къща се намира в кв. Симеоново. Манол Велев беше тежко ранен в главата от наемник в центъра на София на 11 юли 2007 година в период, в който съпругата му беше с ранг на министър. След продължително лечение мъжът на Весела Лечева все пак се събуди от кома, но на практика "вегетира" - няма способността да разсъждава, да се движи и да говори и прекарва дните си или в леглото или на двора, прикован в инвалидна количка.

Новини.бг

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини