След самоотвод на Вяра Стоева номинираните за нов координатор на МГЕРБ в областта са трима

Досегашният областен на Младежи ГЕРБ Пловдив Област си направи самоотвод при номинирането за нов координатор. Като свой мотив асеновградчанката Вяра Стоева посочи, че е дала достатъчно за организацията и иска да предостави възможност на нов човек да застане начелото й. След нейното отегляне кандидатурите на днешното отчетно-изборно събрание останаха 3 - на Любен Радев от община Родопи, на Станислав Дудев от Куклен и на Димитър Кутев от община Марица.
Вяра Стоева обаче остана сред номинираните за областен организационен секретар. Другите две кандидатури са на Славина Тичинска от Карлово и на Елена Неделева от Марица (до преди ден Велева по баща).
От 37-те участници в събранието за членове на ръководството на МГЕРБ бяха номинирани Криста Крислова от Съединение, Вяра Стоева, Станислав Дудев, Никола Паунов от Карлово, Рангел Матански от Раковски, Димитър Кутев, Златка Кичукова от Първомай и Славина Тичинска.

Новото ръководство на Младежи ГЕРБ Пловдивска област ще бъде обявено след като номинациите и гласуването се разгледат от Изпълнителната комисия на партията.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини