Люба Кулезич нищи руския сериал за Ванга и Рамбо от Разсадника

В първото за новия сезон издание на шоуто „Насреща Люба Кулезич“ тази неделя, 16 септември 2012г. аптекарският бос Веселин Марешки ще напише рецептите си за щурм на властта. Варненският бизнесмен даде заявки да влезе в топ три на предстоящите парламентарни избори - как, защо и в чия полза ще бъде поредният му напън към управлението, ще разберете от  разговора му с най-рейтинговата водеща Люба Кулезич. Как са се зародили политическите амбиции на Марешки ще припомни лидерът на партията, която го изстреля в орбитата на властта – РЗС, Яне Янев.  За похода на малките партии към върха като опонент на госта в студиото ще се включи  легендата с китара и опитен парламентарист Жорж Ганчев, директно от дома си във Владая.

Нестандартен поглед и  нови гледни точки върху терористичния акт на летището в Бургас през юли в студиото на „Насреща“ ще даде топ журналистката Елена Йончева. Последни факти от разследването  ще сподели следователят  по терористичната атака  Георги Илиев.

Защо митът Ванга се оказва апетитна хапка за руски кинематографисти и има ли политическа изгода в образа на родната пророчица ще коментират писателят Николай Стоянов - автор на книгата  „Случаят Ванга“ и бившият дипломат Богомил Герасимов. Ексклузивно ще видите и кадри от 12-серийната руска продукция „Вангелия“,  чиито снимки текат в момента у нас.

Осъденият на 5 години затвор иконописец Йордан Опиц ще защитава в ефир правото си на опрощение дни преди да попадне зад решетките. В студиото на „Насреща“ ще потърсим отговор има ли художникът право на такова.

Поредна човешка съдба оплетена в мрежите на българското правосъдие също ще бъде тема в предаването тази неделя. Отчаяната майка Лилия Гълъбова  търси справедливост за обвинения в убийство свой син  Ивайло. Нашумелият в медиите случай на „Рамбо от Разсадника“  ще търси в  своето разрешение с помощта на журналиста от в. „Стандарт”  Димитър Илиев.

Публицистичното предаване „Насреща Люба Кулезич” е в неделя, от 9:00 до 11:45ч.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини