Организаторите на ГФЛ - Асеновград предупредиха за крути мерки срещу част от тимовете

5 кръга след старта на Градска Футболна Лига - Асеновград част от отборите вече са с напълно изрядни документи. Има обаче и такива, които продължават да са във "висящо" положение. Същото важи и за някои състезатели, които още не са се появявали на игрището и не са попълнили декларацията за участие, съобщават организаторите на ГФЛ. Поради тази причина те са решили да сложат краен срок. До края на 6-ти кръг или до 23.59 ч. на 21 септември т.е. днес, всички с непопълнени декларации и неплатили таксата за участие, ще бъдат заличени от съставите на отборите. Те няма да имат право да участват в шампионата, освен ако не бъдат картотекирани наново, чрез регистрационната форма. Ако някой състезател е взел участие в среща, но все още не е оправил документално и финансово взаимоотношенията си с ГФЛ, то отборът му ще загуби тази среща. Резултатът в мача ще бъде анулиран и ще бъде отсъден служебен такъв, категорични са организаторите. За да не се стига до такива крайни ситуации, те призовават отговорниците на тимовете да се свържат с Огнян Моллов и да проверят изрядността на своя отбор. Отборите които са застрашени от споменатите по-горе мерки, са Old Boys, Sin Less, Амарант, Брадърс, Двигателите, Стенимахос, ФК "Херес" и ФК "Шипка".

Междувременно се разбра, че по предложение на "Вулкан" и "Дъждовните" ще се проведе анкета, в която отборите ще могат да изразят своето мнение. Темата е - трансферен прозорец, през който играчи да могат да минат от един отбор в друг. Ето и самото предложение:

"От 07.10.2012 г. до 09.10.2012 г., включително, футболисти да могат да преминат от един отбор в друг. Няма ограничения в броя играчи, които напускат или отиват в нов отбор, като се запазва правилото на квота до 20 картотекирани футболиста в отбор. Ограничение е, че един футболист може да направи само един трансфер през това време - тоест премине ли от един отбор в друг, то няма право да преминава в трети или да се връща в първия отбор -  до края на сезона играе в новия си отбор. Освен това, когато футболист премине от един отбор в друг и новия му отбор играе в турнира за купата, то този футболист няма право да играе в "Купата на Асеновград". Представителят на всеки отбор изразява позицията ви писмено, като пише името си, отбора си, датата и се разписва. Ако се съберат 10 отбора, които подкрепят това предложение, тогава то ще бъде разрешено. В противен случай трансфери няма да бъдат разрешение. Изключение се разрешава в редки случаи, като този на Георги Калоферов, който получи разрешение на 2/3 от отборите в лигата и от 7 кръг ще се състезава в състава на "Вулкан"."

Срещите, които ще се играят днес са "Херес" - Galaxy от 20 ч., Дъждовните - Амарант от 21 ч. и Олимпик - Old boys от 22 ч. Срещата между "Шипка" и Стенимахос е отложена и следва да се преназначи за друга дата и час.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини