26 °C

Организаторите на ГФЛ - Асеновград предупредиха за крути мерки срещу част от тимовете

5 кръга след старта на Градска Футболна Лига - Асеновград част от отборите вече са с напълно изрядни документи. Има обаче и такива, които продължават да са във "висящо" положение. Същото важи и за някои състезатели, които още не са се появявали на игрището и не са попълнили декларацията за участие, съобщават организаторите на ГФЛ. Поради тази причина те са решили да сложат краен срок. До края на 6-ти кръг или до 23.59 ч. на 21 септември т.е. днес, всички с непопълнени декларации и неплатили таксата за участие, ще бъдат заличени от съставите на отборите. Те няма да имат право да участват в шампионата, освен ако не бъдат картотекирани наново, чрез регистрационната форма. Ако някой състезател е взел участие в среща, но все още не е оправил документално и финансово взаимоотношенията си с ГФЛ, то отборът му ще загуби тази среща. Резултатът в мача ще бъде анулиран и ще бъде отсъден служебен такъв, категорични са организаторите. За да не се стига до такива крайни ситуации, те призовават отговорниците на тимовете да се свържат с Огнян Моллов и да проверят изрядността на своя отбор. Отборите които са застрашени от споменатите по-горе мерки, са Old Boys, Sin Less, Амарант, Брадърс, Двигателите, Стенимахос, ФК "Херес" и ФК "Шипка".

Междувременно се разбра, че по предложение на "Вулкан" и "Дъждовните" ще се проведе анкета, в която отборите ще могат да изразят своето мнение. Темата е - трансферен прозорец, през който играчи да могат да минат от един отбор в друг. Ето и самото предложение:

"От 07.10.2012 г. до 09.10.2012 г., включително, футболисти да могат да преминат от един отбор в друг. Няма ограничения в броя играчи, които напускат или отиват в нов отбор, като се запазва правилото на квота до 20 картотекирани футболиста в отбор. Ограничение е, че един футболист може да направи само един трансфер през това време - тоест премине ли от един отбор в друг, то няма право да преминава в трети или да се връща в първия отбор -  до края на сезона играе в новия си отбор. Освен това, когато футболист премине от един отбор в друг и новия му отбор играе в турнира за купата, то този футболист няма право да играе в "Купата на Асеновград". Представителят на всеки отбор изразява позицията ви писмено, като пише името си, отбора си, датата и се разписва. Ако се съберат 10 отбора, които подкрепят това предложение, тогава то ще бъде разрешено. В противен случай трансфери няма да бъдат разрешение. Изключение се разрешава в редки случаи, като този на Георги Калоферов, който получи разрешение на 2/3 от отборите в лигата и от 7 кръг ще се състезава в състава на "Вулкан"."

Срещите, които ще се играят днес са "Херес" - Galaxy от 20 ч., Дъждовните - Амарант от 21 ч. и Олимпик - Old boys от 22 ч. Срещата между "Шипка" и Стенимахос е отложена и следва да се преназначи за друга дата и час.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 17.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
17 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
17 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
17 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
17 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
17 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
17 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
17 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
17 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
17 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
17 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
17 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
17 юни 2021
Последни новини