Нови 211 SMS-а за лечението 6-годишния Мишо Кашидов

211 SMS-а са изпратени през септември в помощ на Михаил Кашидов. Голяма част от асеновградчани са съпричастни с историята на 6-годишното дете и семейството му и знаят, че те се борят за лечението на малкия. Мишо страда от детска церебрална парализа и епилепсия. Малкият юнак премина три курса на лечение в израелска клиника, но му предстоят още битки. Резултатите от направените изследвания са положителни и лекарите намират голяма промяна. Гръбчето на момчето е по-здраво и то се справя доста добре с някои упражнения. Лечението и рехабилитацията за изправянето му на крачета обаче продължават. Както знаем процедурите са скъпоструващи, а парите - непосилни за събиране от семейство Кашидови.

Можем да помогнем за по-нататъшното лечение на Михаил с изпращане на SMS с текст DMS MISHO на номер 17 777 (1,20 лв. с ДДС) или на дарителската сметка в "ПроКредит Банк" IBAN BG25 PRCB 9230 1032 0907 11 (в лева), Михаил Иванов Кашидов.

Ежемесечно майката Светла Кашидова се отчита пред обществеността за получените SMS-и. През летния сезон общият им брой е бил 292 за трите месеца.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини