СДВР съдейства на ОДП за мача Ботев - ЦСКА

Областната дирекция на МВР в Пловдив е предприела охранителни мерки за гарантиране на реда по време на футболния мач между отборите на Ботев 1912 и ЦСКА. Футболната среща, която е от първенството на А футболна група, ще се проведе на 27 октомври от 16 часа на стадион "Христо Ботев" в областния град. Съдействие на пловдивските си колеги в охраната на спортното мероприятие ще оказват и полицаи от СДВР.
Предприети са всички необходими мерки за обезпечаване на сигурността и осигуряване на обществения ред. С цел предотвратяване на стълкновения между привържениците на двата отбора са проведени предварителни разговори с техни представители.
В Пловдив се очакват да пристигнат около 1000 фенове на ЦСКА, част от които ще пътуват организирано с влак и автобус от София, а други ще се придвижват с личните си автомобили.
На влизащите в стадиона ще бъдат извършвани стриктни проверки. Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както и такива, които са с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия. Забранено е внасянето на пиротехнически средства и други опасни предмети. Всички зрители се призовават да спазват разпорежданията на полицейските служители. Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно съгласно Закона за спортното хулиганство.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини