Къци: Няма да съм гей, а Азис!

Дребничкият шоумен, който доскоро бе аутсайдера в Къщата на ВИП Брадър, се почувства окрилен от поддръжката на тризначките и се осмели да заяви: "Аз съм най-добрият тука". Той отказа да изиграе образа на латино гей в постановката, която подготвят съквартирантите от Къщата.И докато всички се готвеха за премиерата на латино сапунката "Позволена любов", групата на отцепниците - Къци и тризначките стоеше настрани и продължаваше да обсъжда останалите.

Къци заяви, че не желае да участва в постановката, с която са ангажирани всички и реши да пародира образа, който трябваше да изиграе. "Ще го направя по мой си начин, както аз си знам. Ще покажа отношение и ще изиграя образа на Азис, вместо латино педал", отсече Къци.

"Аз не мога да повярвам, че артистичен човек като тебе се фръцка на някаква глупава роля на гей", каза Мариана."Къци, ако мислиш, че това е под достойнството ти, го кажи. А не да провалиш всички ни", контрира го Никол.

За да укрепи позициите си, Къци привика Надежда, за да обсъдят на ухо поредните номинации за изгонване.

"Не усетих искреност в номинациите, има лицемерие. Защото всеки е дошъл тук по един или друг начин да спечели, пък всеки се прави - аз искам да си ходя", коментира Къци с привидно безразличие.

"Аха, хем сърби, хем боли - драго ми е", подкрепи го Надежда.

"Харесва ми, че сте естествени", подмаза се Къци, за да поддържа лобито си от Благоевград.

"Като са всички мили и е много готино, защо искат да се махнат. Да си признаят - този ме обижда, този ме плюе. Ние хората си го правим да е гадно", заяви Къци.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини