13 °C

Краси Ранков идва в Асеновград с Детектор на лъжата

Краси Ранков се е заканил да побърка от смях зрителите в Асеновград с "Детектор на лъжата". Комедията ще гостува в града на 13 ноември. Началото на спектакъла е в 19 ч.

Шеметният актьор е дребен семеен лъжец. За да разбере къде е скрил заплатата си, съпругата му подхожда малко нетрадиционно - вика в дома си хипнотизатор. Покрай признанието излизат и други "дълбоки" тайни... 

Ето как описва произведението си самият автор Вергилий Сигарев: "Понякога се превръщам във въздух, течение или сянка и гостувам на различни хора. На тези, които живеят на долния етаж или на онези, в насрещния блок, където някой, в желанието си да направи мръсно на пощальона, е изкъртил табелката с номера на блока. Отбивам се и у тях. У Бизови...Разбира се всичко е измислица, но все пак ако...Така се роди историята, която ще ви разкажа. Смешна или тъжна, забавна или печална – не знам. Вие ще кажете каква е. Това не е истинска случка. Но ако беше, тя щеше да се случи именно в семейството на Бизови. Впрочем, може и другаде. Не знам. Но фактът, че измислих тази история, седнал на перваза в моя едностаен апартамент в първи вход, четвърти етаж, точно срещу блока без табелката с номера, говори за нещо.
Което ще става – да става. Започваме..."

Освен Краси Ранков, на сцената на читалище "Родолюбие" ще се качат още актьорите Ивана Папазова и Красимир Доков

Билети вече се продават в читалището. Цената за ученици, пенсионери и семейства е 6 лева.


Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини