Всички тотопунктове с удължено работно време заради рекордния джакпот

С удължено работно време ще работят днес всички тотопунктове в страната. След като в неделя за пореден път никой не уцели 6-те числа от второ теглене на "6 от 49" джакпотът вече набъбна до рекордните 8 500 000 лева.

"Комбинациите в тотото са близо 14 милиона, от които може да изберете 6 от 49 числа. Тъй като се пуска обикновено четворен фиш, шансът става 1 към 3,5 млн". Схемата обясни пред БНТ математикът проф. Михаил Константинов. "Това е индивидуалният математически шанс за всеки човек, който не зависи от натрупания джакпот", добави проф. Константинов. Според него, шансът да падне джакпотът тази вечер е 1:4.

Запитан дали е възможно едни и същи числа да се падат в два поредни тиража, математикът отговори, че топките нямат памет. "Какво се е паднало в миналия тираж няма никакво значение за това какво ще се падне сега. Топките се подменят за всеки тираж. Това, че някои числа излизат по-рядко или други по-често, е в рамките на статистиката само", обясни проф. Константинов.

Относно навика на много хора да пускат комбинации от числа, свързани с рождени дни или важни за тях дати, математикът коментира, че това няма никакво значение. "Например, комбинацията 1, 2, 3, 4, 5, 6, е също толкова вероятно да се падне, колкото и всяка друга комбинация. Когато играете за джакпота, няма значение какви числа ще напишете. Няма стратегия", заяви той.

Тегленето на 91 тираж ще се предава директно по БНТ тази вечер от 20.30 часа. Стискаме палци най-сетне натрупаните милиони във второ теглене да паднат "жертва" на поне 1 късметлия. Няма да е никак учудващо и ако той се окаже от региона, предвид скорошните 2 големи печалби, паднали се на неизвестни и досега асеновградчанин и кърджалиец.

Трябва да се знае, че печалбите до 200 лева се изплащат срещу печелившия фиш в тотопункта, където той е бил пуснат. Над 200 лв. но до 10 000 лв. се изплащат в Районните дирекции. В Пловдив тя се намира на ул. "ул. Абаджийска" 25. За суми над 10 000 лв. ще трябва да отидите в Централна дирекция на БСТ, която се намира в столицата на ул. "Хайдушко изворче" 28.

Успех!

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини