50 бойци от "Асеновец" с по-високи степени, потенциалните шампиони вече са 20

Анастасия Стойчева е един от потенциалните шампиони, на които разчита таекуон-до клуба, след като петокласничката вече е притежател на зелен колан.

50 деца и юноши от таекуон-до клуб "Асеновец", повишиха ученическите си степени. Изпитът се проведе на 18 ноември, а главен изпитващ отново бе гранд мастер Ким Унг Чол, притежател на най-високата степен - 9 дан, съобщи за AsenovgradNet треньорът Георги Шишков. В рамките на няколко часа възпитаниците на Иван Манолов, президент на клуба, и на Георги Шишков демонстрираха своите форма, технически умения, спаринг.

След успешния изпит, представителният отбор на "Асеновец" разширява състава си с още няколко състезатели и вече може да разчита на 20 потенциални шампиони. Както винаги, и сега гранд мастер Чол е останал доволен от видяното, резултат от страхотната работа на президента Манолов и на главния треньор Шишков. И двамата се надяват тази много успешна за клуба година да завърши с още много медали.

В момента тече усилена подготовка за Международен турнир по таекуон-до ITF за деца, юноши и девойки за купа "Фолкън" – BULGARIA OPEN, който ще се проведе на 15 и 16 декември в зала "Скаптопара" в Благоевград.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини