Още инициативи в подкрепа на Николай от Горни Воден

Младежкото обединение на БСП в Асеновград организира на 19 декември Коледен базар в покрепа на Николай Владимиров Иванов. Децата от Дневен център за деца с увреждания ще представят свои експонати на коледна тематика, като средствата от продажбите ще бъдат преведени за лечението на 26-годишния мъж от Горни Воден. По инициатива на младежите от БСП са разпечатани листовки с информация за кампанията, които ще раздават в Пловдивския панаир.

Инициативите в подкрепа на Ники набират все по-голяма скорост в цeлия град. На 13 декември с помощта на общината ще се състои концерт "Да помогнем на Николай". Участие в него ще вземат народната певица Роси Пейчева, формацията за народни танци "Станимака", формация "Косара", DJ. Цената на куверта е 20 лв., като 8 лв. от всеки 1 вход ще бъдат приведени по сметката на Ники. Куверти могат да се заявят на тел. 0899/911 059 или да се закупят в хотел "Асеновец", ет.3, офис 306.

Местната структура на ГЕРБ пък постави в офиса си урна, където всеки, който желае, може дари средства за лечението на младия мъж. Някои от големите магазини в града също сложиха кутии за дарения. 

Николай Иванов се бори с тежкото заболяване рак на дебелото черво. Цената на живота му до момента е 27000 евро, дължима за проведена вече операция.Тя е непосилна за Ники и неговата майка.
Суми могат да бъдат превеждани и в Обединена Българска Банка по дарителска сметка на Николай Владимиров Иванов с IBAN BG56UBBS80021088498330 и BIC код UBBS BGSF.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини