Любовта е странно нещо или как обичат зодиите

Въпреки че всеки ще се съгласи, че без любов животът е много безцелен, скучен и безинтересен, различните зодиакални знаци имат съвсем различна представа за връзките. За някой любовта е по-скоро близост и платонични отношения, за други тя е страст и емоция. Едни следват непреклонно една връзка и са отдадени и моногамни, докато други търсят разнообразие в случайните флиртове и опитват с много партньори. Оказва се, че в любовта всичко е възможно и нищо не е задължително, ако с него е съгласен и партньорът.

Овен (21 март – 19 април)

Ела под завивките

Овенът има пламенен и страстен темперамент и е много краен в любовта, обзет от контрастни настроения. Овенът обича да завоюва сърца и да се увери, че е единствен и без конкуренция. Романтиката не е неговата силна страна. Овенът не обича да бъде потискан и уважава свободата си, но тъй като той е доста откровен, партньорът му не бива да се бои от флиртаджийското му поведение.

Телец (20 април – 20 май)

Сватбени камбани

Телците обичат постоянството. Веднъж решили кой да е техен партньор те са близо до него. Те имат нужда да усещат физически присъствието му, а и са прекомерно романтични. Тяхното настроение за любов се събужда бавно, но най-лесно това става с прекрасна вечеря. Телците са консервативни в представите си и са много старомодни, представяйки си сватбени камбани, диамантен годежен пръстен и великолепна булченска рокля.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Пеперудите в корема

Близнаците лесно се сприятеляват, когато някой провокира интереса им. Самите те са много интересни, забавни и привлекателни. Но на тях им е трудно да преценят с кого да останат. Важното е да знаят, че говорят на един език с партньора си. Невъзможността да комуникират разбираемо с него разколебава тяхната привързаност! Бъдете внимателни – Близнаците говорят много и са влюбени в детайлите! Макар и да изглеждат лековати, те не са лъжица за всяка уста и това се разбира много бързо!

Рак (21 юни – 22 юли)

Спечели сърцето ми за теб

Има някой, който не се справя добре с живота си? Раците често започват отношения именно защото искат да се погрижат за някой и да подобрят живота му. Те се притесняват и взимат присърце проблемите на любимия, но и очакват после и той да постъпва по същия начин. Прегръдките и дългите разговори на тих глас в тъмното са много романтични за Раците.

Лъв (23 юли – 22 август)

Обожаваният

Лъвовете обичат грижовните партньори и ги насърчават да са щедри към тях. В най-добрия случай те оставят всички рутинни и досадни неща на грижата на партньора си, докато те се занимават с личните си дела или си почиват. Но това е най-малкото, което очакват. Непрекъснатите романтични изненади, подаръци и усещането, че са обект на обожание са следващото от което те имат неистова нужда.

Дева (23 август – 22 септември)

Завинаги с теб

На Девите им липсва спонтанност в отношенията. Първо те проучват потенциалния си партньор и след като са се уверили, че той е подходящ се доближават до него бавно, много бавно. Следва известно лутане при вземане на решението, те могат да прекарат с него целия си живот с неговите трудни и забавни страни.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Ti amo!

Везните се стремят към хармония, така че избират партньора си много внимателно. Те се влюбват в хора, които знаят как да ги впечатлят с добри маниери и стил, обожават комплиментите и жестовете на внимание. Споровете и дразгите бързо ги дистанцират и разочароват.

Скорпион (24 октомври– 22 ноември)

Всичко или нищо!

Скорпионите не обичат половинчатите неща. Те не са лекомислени и не приемат с лека ръка флиртовете и несериозното отношение. Те обичат партньора си с всеки удар на сърцето и любовта може да ги направи много всеотдайни, но и собственически настроени и обзети от ревност. Те държат да познават всеки милиметър от тялото и душата на партньора си и да открият всичките му тайни.

Стрелец (23 ноември– 21 декември)

Това беше просто сън

Стрелците се оглеждат във всички посоки – привлекателни хора могат да се намерят навсякъде. Стрелците трудно задържат вниманието си върху един човек, а търсят нови хоризонти за своя чар и влюбчивост. Те винаги са готови да се впуснат в нови и интригуващи връзки без да изпитват чувство за вина към миналите партньори, които напускат само с едно "извинявай, но животът продължава!".

Козирог (22 декември– 20 януари)

Отдаден на голямата любов

За Козирозите важи правилото, че първото впечатление е измамно. В любовта те не са толкова сковани и безинтересни, колкото изглежда на пръв поглед. Те внимателно подбират кой би им паснал най-добре, както и да преминат изпитанието да признаят на някой любовта си, което е трудно за тях. След това те могат да бъдат много верни и страстни.

Водолей (21 януари– 19 февруари)

Мисля за теб

Някой да може да надговори Водолеите? Ако искате да бъдете с тях, то първо намерете общ език, едва тогава може да очаквате Водолея да се влюби. Те са толерантни и щедри партньори, но често не им идват подходящите думи, за да изкажат чувствата през другия.

Риби (20 февруари – 20 март)

1001 нощ

Рибите имат много романтична представа за любовта. Често попадат на неподходящи партньори, но са склонни на компромиси. Грижовността към тях е най-лесният начин да стигнете до сърцето им, но те не са толкова покорни и лесни за задържане. От своя страна са загрижени и щедри на чувства и внимание към партньора си. Рибите често избират да бъдат в невъзможни отношения или такива, които са с фатален край.

http://хороскопи.net

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини