Издирван асеновградчанин спретна автоекшън в Пловдив, конвоират го до Нова Загора

Неправоспосоен асеновградчанин блъсна 3 коли, докато се опитваше да избяга от полицейска проверка.

Около 00 часа вчера в Строево автопатрул забелязал криволичещ по пътя лек Фолксваген Пасат. Полицаите се опитали със стоп палка да го спрат, но водачът не се подчинил и продължил в посока Пловдив. Униформените подали веднага сигнал до дежурната на Областната дирекция на МВР и незабавно били организирани заградителни действия.

В 00.15 часа е било получено съобщение, че търсеният автомобил е предизвикал пътен инцидент пред казино на ул. "Васил Левски" в Пловдив. Пристигналите на място автопатрули и сектор "Пътна полиция" установили, че шофьорът на Пасата - неправоспособния С.С. на 54 г. от Асеновград, е блъснал три паркирани коли – Фолксваген Пасат, Шкода Октавия и БМВ.

С.С. отказал да бъде тестван за алкохол, отказал да даде и кръвна проба. На асеновградчанина е съставен акт по Закона за движение по пътищата. При проверката е станало ясно още, че С.С. е бил обявен за общодържавно издирване на 6.11.2012 година по досъдебно производство на РУП-Нова Загора, където тази сутрин е бил откаран под конвой.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини