Целият офис пише домашното на татковото момиче. Три дни

Китаец, заемащ ръководна длъжност, накарал 9 свои служители да напишат домашната работа на 12-годишната му дъщеря, разкри Sydney Morning Herald, цитиран от БТА.

Един от подчинените, представил се с името Чен, разказва, че задачата е отнела на него и колегите му три дни. Служителите работили до късните вечерни часове, за да се справят с домашната работа на шефската щерка и нейните високи изисквания.

Момичето и неговите съученици получили задача да разкажат за промените в родните места на родителите им през последните няколко десетилетия. Учениците е трябвало да избират между четири възможности - да нарисуват картина, да направят снимки, да заснемат видео или да напишат есе. Дъщерята на мениджъра обаче решила да се представи на ниво, без самата тя да полага никакви усилия, и баща й възложил изготвянето на домашната работа на 9 от подчинените си.

Чен, който е професионален фотограф, бил натоварен със снимките. Задачата с видеото и есето била възложена на други служители, един човек отговарял за качването на материалите на сайта на училището, а служебният шофьор возил екипа до посочените места.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини