Върнаха дъщерята на Брендо?

10 годишната Лара е върната на майка си в тежък психически шок

Детето е в психически шок

Отвлечената преди 10 дни Лара Банева, дъщеря на спрягания за "кокаинов крал" Евелин Банев - Брендо е била върната вчера на майка й Моника Добринова, съобщи източник на Meganews.
Откупът от 2 млн. евро е бил платен в чужбина. Лара е в много тежък психологически шок.
Майката на момичето е освободила цялата си охрана.

Лара беше отвлечена около 7:30 сутринта на 5 март пред дома си на столичния булевард "Пушкин" в квартал "Бояна". Охранителят й Борислав Ценов беше прострелян в областта на гръдния кош, в момента е в стабилно състояние. Според първоначалната информация на полицията детето било взето с автомобил с крадени регистрационни табели. Говорители на МВР съобщиха, че похитителите най-вероятно са професионалисти, които по-късно ще запалят колата, за да прикрият уликите.

Евелин Банев - Бредно в момента е подсъдим в дело за пране на пари. Италианските спецслужби няма да го докарат у нас за предстоящото му в понеделник дело в Софийския градски съд. То се води заради европейска заповед за арест, издадена от Румъния за трафик на кокаин.
Брендо ще остане под строга охрана в затвора в Италия до лятото. Това е станало ясно от факс, получен вчера в София след усилена кореспонденция между съдебните власти на двете държави.
Източник: MegaNews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини