Бакърджиев замени Каназирева, Тапалилова оглави областния предизборен щаб

Делчо Бакърджиев е новият координатор на „Движение България на гражданите” за Пловдив-област. Той бе представен официално пред медиите от координатора за Пловдив-град Димитър Шишков. По повод смяната Шишков коментира, че е добре естественият подбор се случи преди да се влезе в Народното събрание, както и това, че тези, които останаха, ще работят от сърце и без да търсят облаги.

Ситуацията в общините е спокойна и вече има устни заявки за завръщане в партията, каза на свойред Бакърджиев. По думите му изнесените към момента цифри за напусналите не се реални. Не е вярно, че общините са останали без ръководства – на мястото на тези, които подадоха оставка вече има избрани нови, в процес на преструктуриране са и останалите общински ръководства - тези в Карлово, Сопот, Калояново, Брезово, Раковски, Куклен, Съединение, Първомай. Той подчерта, че напускането на координаторите в някои общини в никакъв случай не означава, че с тях са напуснали и членовете.

44-годишният Бакърджиев е от Лъки. Педагогът заменя Дани Каназирева, която напусна организацията преди седмица. Бакърджиев е общински съветник, избран от листата на коалиция ОДС. До края на 2012-та бе и председател на местния парламент, но бе свален по предложение на БСП-съветниците, тъй като внасял "разнобой в политиката на ОбС".

Председател на Предизборния щаб за Пловдив-град е Васил Петров. Областният е оглавен от асеновградчанката Диана Тапалилова.

Председател на Предизборния щаб за Пловдив-град е Васил Петров, а областният е оглавен от
Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини