Cherchez la femme: Коя е „Е тая ти е проблем” на Мирослав Найденов?

Кристина Спасова е крайната в дясно.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разкри по Нова телевизия, че бившият земеделски министър Мирослав Найденов е в процес на развод: "С Мирослав Найденов се видяхме на рождения ми ден на 8 април. Когато си говорихме с лидера, искахме да се съберем в един от последните дни преди кампанията. Поканихме и него. Ще ви кажа защо. Защото разбрах, че съпругата му пуснала молба за развод и на мен ми стана много неприятно. Това са трудни моменти. А когато каня гости, каня и половинките му. Той дойде сам", заяви Цветанов.

Съпругата на Найденов д-р Нина Дариткова, която пък е сестра на ГЕРБ-депутатката в 41 НС Даниела Дариктова, е много популярна във врачанския край - общински съветник е от квотата на ГЕРБ. Молбата за развод от д-р Дариткова най-вероятно е подадена заради упоритите слухове, че съпругът й живее с друга жена.

Според столични медии причината е аферата на Найденов с Кристина Спасова, която се разкри от шокиращите записи между Кокинов, Борисов и бившия земеделски министър. 25-годишната Спасова работи като пиарка в пресцентъра на Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ). Година по-късно напуска и регистрира фирма "Кей Ем Ком". Скандалната новобогаташка ударно купува разработени сайтове. Фирмата й „Кей Ем Ком“ е спечелила договор за 47 500 лв. с аграрното министерство за популяризиране във Фейсбук на Програмата за развитие на селските райони.

Заради всичко това решихме да ви припомним материал на в. "Сега" от лятото на 2012 г., в който става дума за възхода на въпросната Кристина Спасова. Това е жената, заради която в излезлите вече записи на разговора между Борисов, Найденов и Кокинов, бившият премиер се обръща към ексминистъра на земеделието с думите: "Тоя не ти е проблем, тая ти е проблем. Още преди една година ти казах. Проблем ти е тая, която може да те накисне по най-безобразния начин. Така че отивай и се оправяй."

Материалът "Напориста земеделска пиарка се оказа и крупна земевладелка" можете да си припомните ТУК.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини