Бирфестът на БСП събра стотици фенове на рока в Асеновград

Снощи в градския парк две рок банди събраха няколко поколения на едно място в името на хубавата музиката и добрите идеи. Ден преди официалното закриване на кампанията да изразят подкрепа към кандидатите от Асеновград инж. Маргaрита Стоилова, Екатерина Гешева и Енко Найденов, бурно аплодирани от публиката, пристигнаха кандидатът за народен представител в 42-то и депутат в 41-то НС Милена Христова от Коалиция за България, както и Георги Гергов - председател на ОблС на БСП, и Кристиан Вигенин - депутат в Европейския парламент.

Вигенин отправи поздравителекре към младежите и всички почитатели на рока, които се бяха събрали да чуят двете гостуващи групи. Това бяха момчетата от Пазарджик Voice and Fingers и трио “Фокус”, които са почти изцяло станимаклии и добре познати на асеновградската публика.

Бирфестът започна с няколко встъпителни думи от младежите на БСП - Асеновград. Те твърдо заявиха, че тя не е застаряваща партия. Напротив - тя все повече се обръща към младите и се стреми да отговори на техните искания. Те ще дадат своя глас за № 5 в бюлетината, за да имат по-добро бъдеще и причина да останат в България.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини