Ужилени от Лидер: Това са хора с власт, страх ни е

Ужилените: Пари няма

“Не ни снимайте! Вярно е, че си търсим изработени пари, но това са хора с власт – общински съветници, бизнесмени. Страх ни е“.

Това заявиха някои от събралите се днес ужилени застъпници на Лидер, които не са получили обещаните 40 лева за работата си в изборния ден. Haskovo.net изпълнява молбата им и не публикува техните снимки и имена.

Вчера офисът на Лидер, (които са подкрепени за изборите от НИЕ и БНД), осъмна опразнен, а дошлите да си търсят парите се почувстваха измамени. За проблема вчера Haskovo.net писа. Регионалният представител на Лидер – общинският съветник в Димитровград Юлиян Семерджиев, обясни по телефона, че чакали парите и ще се разплатят с хората. Но допълни и че не бил доволен от работата им, предвид слабите резултати в региона. Вчера на вратата на празния офис имаше бележка с име за контакт (но без телефон), но днес от нея нямаше и помен.

Докато оглеждаха опразнения партиен офис, на някои от хората им се обадиха от единия партньор – БНД. „Димо Боев плащал. Другите да си търсят парите от Семерджиев и Кючуков“, плъзна веднага мълвата. Семерджиев е регионален представител на Лидер, а общинският съветник в Хасково Николай Кючуков – на НИЕ. Последният пък обяснил на хората, че не били получили парите от Ковачки (националният шеф на Лидер).

“Дошла съм да изкарам някой лев, да си храня семейството. Да не мислите, че толкова обичам Лидер“, престраши се да разкаже пред камерите Невена Гочева от Хасково. Тя обясни, че в неделя е била на крак от 7 сутринта, докъм 22-23 часа.

„Това е положението! Ето такава ни е цялата държава“, горчиво заключи жената. По думите на събралите се пред празния офис общият брой на наетите за изборите хора бил над 300.

Тодор Кръшков

Невена Гочева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини