Ремонтите на улици в Асеновград стартират до края на месеца

До края на юни поетапно ще започнат основни и текущи ремонти на улици в Асеновград и села от общината. Както вече съобщихме, за целта са предвидени общо над 2 млн. лева. Обществената поръчка за възлагане на дейностите е обособена в пет отделни позиции.

Първата е за основен ремонт на улици в града и в Долни Воден - ул. “Апостол войвода”, ул. “Безименна”, ул. “К.Балтов”, ул.”К.Пенев”, ул. “6-ти септември”, ул. “Хр. Анастасов”, задблоково пространство на бл. 10, вх. Г , кв. Изток, ул. “Родолюбие”, ул.”Оряховска”, ул. “Искра”.

Втората позиция е за улици в селата Златовръх, Боянци, Патриарх Евтимово, Долнослав, Червен, Нареченски бани, Тополово, Мулдава, Асеновград - Бачково/Лясково, Козаново, Конуш.

Трета позиция касае улична пътна мрежа и гробищен парк в града.  

Позиция № 4 е за ремонти на улична пътна мрежа в Боянци, Козаново, Тополово, Долнослав и Конуш.

Последната позиция е за извършване на строително-ремонтни дейности съвместно с ВиК.  Обект на поръчката са ул. “Воденска”, ул. “Васил Петлешков”, ул. “Ген. Дандевил”, заустване на главен колектор на канализацията от кв. “Запад”, водопровод в Стоево, канализация ул. “Нишана”. Най-голямото перо тук е за изграждане на път до новата детска градина в кв. “Запад”.

Срокът за изпълнението на обектите във всяка от позициите трябва да е до 6 месеца, е записано в условията.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини