Дългът на най-красивата жена

Една от най-скъпоплатените актриси, една от най-красивите жени на планетата, едно от най-големите имена на Боливуд. Самата Джулия Робъртс я определя като "най-красивата жена на Земята". Медиите следват всяка нейна крачка, цяла Индия беше на сватбата й, но какво стана когато Айшвария Рай роди и се оказа с доста пищна фигура? 

Феновете на Айшвария Рай се оказаха повече от нелюбезни. Звездата обяви, че не бърза да отслабва и се наслаждава на майчинството си. Ужас! Обвиненията към нея стигнаха дотам, че ... е предала страната си, отказвайки да свали излишните килограми. Според общественото мнение в Индия: "Тя е идеал за красота, затова хората очакват тя винаги да изглежда перфектно", дори да е с шестмесечно бебе.

Изглежда Мис Свят 1994 се е постарала да върне "националното богатство" - перфектните форми на тялото си. Тя се е появила с подчертана талия на събитие в Обединеното кралство.

Айшвария Рай явно е направила чудо с фигурата си, тъй като в Кан, само 31 дни по-рано, бе снимана  с доста повече килограми по тялото си.

Непростимо за феновете

Как Индия да прости, че Айшвария Рай не е тази Айшвария Рай
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини