Българка уби мъжа си в Гърция

В ранните часове в сряда в Орестиада е задържани 29-годишна българка, застреляла съпруга си. В ареста е и 68 годишен местен гражданин, срещу двамата е образувана преписка за обвинения в убийство, нарушение на разпоредбите на закона за оръжията и съучастие в убийството на 51-годишен гръцки гражданин. Това гласи официално съобщение на гръцката полиция на http://newsbg.eu/.

Рано сутритна 51-годишният мъж, след семеен скандал със съпругата си, с която били разделени,  отишъл във вилата на 68-годишния, в която живеела жената. У себе си имал два ножа и след като нахлул насила във вилата първоначално бил отблъснат от стопанина. Последвала кавга, която завършила с това, че съпугата стреляла веднъж с ловно оръжие в корема на бившия си. Раната била смъртоносна.

На мястото незабавно са се отзовали полицейски служители от Дирекцията по сигурността на Орестиада, които заловили двамата извършители.

У жената е била намерена ловната пушка, която както станало ясно, принадлежала на 68-годишния мъж. Арестуваните ще бъдат изправени пред окръжния прокурор на Орестиада. Разследването се провежда от Дирекцията по сигурността на Орестиада.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини