Да помогнем на Николай, вече и със sms DMS NIKOLAY

На 15 октомври стартира кампания за набиране на средства за подпомагане лечението на Николай Иванов от Горни Воден чрез DMS - единен дарителски номер.

На номер 17 777 всеки, който иска да помогне на Ники, може да изпрати sms с текст на латиница DMS NIKOLAY. Важи за абонатите и на трите мобилни оператора.

През 2011 г. на Николай е поставена диагноза "тжка форма рак на дебелото черво". След направени две операции в България диагнозите не са много оптимистични и лекарите препоръчват лечение в чужбина в много кратки срокове, съобразени с бързото развитие на болестта. От септември месец 2012 г.Ники се лекува в Клиника на Университет Навара (Памплона, Испания). Резултатите са оптимистични. Цената на лечението до момента е 92 000 евро. Николай е успял с помощта на близките си да изплати около 60 000 евро.

За оставащите 33 000 евро, както и за продължаване на лечението, се нуждае от помощта на дарители.

Нека да дадем дадем шанс на този млад човек да оздравее и да продължи живота си като всички останали, да върне усмивката на лицето си, защото надежда все още има!

За абонати по договор с трите мобилни оператора цената на 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги тя е 1,20 лв. за 1 sms. Цените са с ДДС.

Дарителска банкова сметка:

Титуляр: Николай Владимиров Иванов
Банка: ОББ
IBAN: BG56UBBS80021088498330
BIC: UBBSBGSF

Благодарим ви, че помагате на Николай.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини