Пияни и "хвърчащи" шофьори по улиците на Асеновград

ПТП-то със Ситроена пред офиса на ЕСКОМ стана малко след 10.30 ч. сутринта.

Пиян водач предизвика катастрофа вчера в Асеновград. Около 22 часа на кръстовището на бул. "България" и ул. "Велико Търново" лек автомобил Нисан, управляван от Д.С. /35 г./ от същия град, поради неспазване на дистанция, блъснал отзад чакащия на червен сигнал на светофара лек автомобил Ситроен. Пострадал е 45-годишният водач на ситроена, който е с лека травма. След оказаната му медицинска помощ той е бил изписан за домашно лечение. Тестът с дрегер отчел наличие на 2.03 промила алкохол в кръвта на Д.С. Той е задържан в ареста и срещу него е образувано бързо производство.

По-рано през деня, в рамките само на час, на бул. "България" станаха други два инцидента, които не са отразени в полицейския бюлетин. И двата станаха пред офиса на ЕСКОМ, но в двете различни платна. При първата главен участник бе също Ситроен, жертви, за щастие, няма.

Втората катастрофа бе в посока центъра. Шофьорка наби рязко спирачки, заради две деца, които преминаваха по пешеходната пътека. Участъкът е известен с това, че колите по него буквално хвърчат. Заради рязкото спиране, идващият отзад автомобил, също с висока скорост, не успя да намали и нацели предния.

 Около час по-късно стана инцидентът в другото платно.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини