Кулезич скрила скандално интервю срещу Цветан Цветанов!

Душеприказчикът на Цветан Цветанов - Люба Кулезич, е скрила скандално интервю, което уязвява бившия вътрешен министър, научи ексклузивно БЛИЦ. В днешното издание на предаването си "На светло" тя трябвало да излъчи запис от интервю с Цветелин Кънчев.Засега няма официална информация дали критичните думи на председателя на "Евророма" срещу любимеца й и неговия началник Бойко Борисов са я разсеяли или причината е друга, но със сигурност водещата пропусна да излъчи разговора днес.
"Толкова ли страшни бяха нещата, които г-н Цветелин Кънчев каза за Бойко Борисов, Цветан Цветанов и други много близки приятели на Люба Кулезич?", зачудиха се от "Евророма" в разговор с репортер на БЛИЦ. От партията потвърдиха, че според уговорката интервюто е трябвало да бъде излъчено днес и попитаха дали имат вина, че "в повечето случаи г-жа Кулезич залага на "куци коне".
БЛИЦ припомня, че между водещата и Цветелин Кънчев прехвърчаха искри още на 27 октомври. Тогава, отново в ефира на "На светло", Кулезич покани ясновидец, който пророкува, че разцепление в ГЕРБ няма да има. Кънчев отвърна, че баба му Керана е предупредила точно обратното - партията на Борисов и Цветанов ще започне да губи политически кадри. Седмица по-късно депутатите Георги Марков и Светлин Танчев напуснаха парламентарната група на ГЕРБ. 

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини