Потрошиха третия джип на пловдивски депутат от ГЕРБ

Предното стъкло на джип Мерцедес, собственост на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов, е било разбито с камък. Вчера други два джипа на Йорданов бяха запалени. Говорителят на Районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев потвърди за случая и уточни, че посегателството е извършено между 20 часа и 6 часа тази сутрин, предаде БТА.

"Извършен е оглед на място, образувано е досъдебно производство, води се следствие срещу неизвестен извършител за повреждане на чужда вещ", съобщи прокурор Илиев.

Миналата нощ бяха подпалени и изгоряха напълно други два джипа на семейство Йорданови - Мерцедес и Тойота. По задната гума на едната кола бяха открити следи от запалителна течност.

Антоний Йорданов е депутат от ГЕРБ втори мандат, шеф е на районната структура в жк. "Тракия". Съпругата му Татяна е втори мандат общински съветник от партията на Бойко Борисов.

От ГЕРБ вчера заявиха следното:

"Очевидно някой в Пловдив много го е страх от ГЕРБ, но категорично заявяваме, че няма да ни уплашат и да попречат на работата ни в полза на пловдивчани и всички български граждани. Очакваме разследващите да достигнат до категоричен отговор, дали чрез посегателството срещу автомобилите на двамата представители на ГЕРБ не се цели оказване на въздействие върху политическата им дейност."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини